wbxtune - install and auto start? Help?

OS / Drivers / BIOS
Post Reply
InactiveX
BeOS Forever
Posts: 1384
Joined: Wed Jul 24, 2002 8:25 am
Location: UK

Post by InactiveX » Tue Jan 14, 2003 9:27 am

506e7f1d2dbadea4f5b85ef1159ccba7

BCN
Posts: 508
Joined: Tue Nov 26, 2002 9:50 am
Location: Barcelona, Spain
Contact:

Post by BCN » Tue Jan 14, 2003 1:35 pm

hey! but that does not work with wbxtune v2.31, which is WinXP compatible.

Could comeone get the code for that too... please...
Dual C366@550MHz 1.90V :) (History)
yet single PIII-S 512Kb L2 cache at 1400MHz@700MHz
BP6 (not modded yet)
256MB PC133 C2
GF4Ti4200-8x
Maxtor 2x60Gb - all on promise ATA133
Lite-On LTR 40125S@48125W!!!
Plus P4 system

BCN
Posts: 508
Joined: Tue Nov 26, 2002 9:50 am
Location: Barcelona, Spain
Contact:

Post by BCN » Tue Jan 14, 2003 6:57 pm

v2.30 is not compatible with winXP and does not work there.

on the other hand v2.31 is compatible with winXP, but is there anyone, who could have the reg number, PLEASE... :D

I think it is the only difference between them
Dual C366@550MHz 1.90V :) (History)
yet single PIII-S 512Kb L2 cache at 1400MHz@700MHz
BP6 (not modded yet)
256MB PC133 C2
GF4Ti4200-8x
Maxtor 2x60Gb - all on promise ATA133
Lite-On LTR 40125S@48125W!!!
Plus P4 system

redpath
Posts: 16
Joined: Sat Nov 29, 2003 6:42 pm

Post by redpath » Sat Dec 27, 2003 10:11 am

Hi - A couple of hours' fiddling suggests that tho' it's just about possible to get wbxtune to work in XP, it a) gives the wrong settings, b) is not stable using the ver 2.30 driver, & c) WPCRSET is simpler & more effective

Derek
Site Admin
Posts: 2479
Joined: Tue Jul 23, 2002 3:55 pm
Location: Canada
Contact:

Post by Derek » Sat Dec 27, 2003 8:26 pm

redpath wrote:Hi - A couple of hours' fiddling suggests that tho' it's just about possible to get wbxtune to work in XP, it a) gives the wrong settings, b) is not stable using the ver 2.30 driver, & c) WPCRSET is simpler & more effective
Hopefully we'll find a serial number for version 2.31.

Great effort you put into getting 2.30 to work in WinXP!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests